Sunday, 25 December 2011

.. aBOUT mA liVe ..

..السلام عليكم..

hey kwn2,,hhehe,,pagi ni,,saya mo perknlkan tntng org2 yg aq sayang,,hehe,,kita start ngn best fwen aq lar,,ahah,,

k2,,nie best fwen aq,,nama dye MOHD SHUKRI BIN RADIN,,dye nie kawan sehidup semati aq,,dye lar fwen betul2 paham ngn aq dan palink rapat ngan aq,,asal jalan kami dua syak lar tu,,ahaha,,tp kngkdg malu jua aq ngn dye nie,,dye bnyk tolong aq,,tp aq mcm ndk prnh pown tulung dye,,kami selalu meluah perassan,,hhe,,besa lar tu,,best pren kan,,ahha,,tp knkdg ndk jua aq suka perangai dye nie,,bikin sakit hati nie,,mulut dye tu lar,,aish,,sabar syak nie,,ahha,,tp ndk pa,,dye ndk mksd kan pown tu,,saja cakap2,,eheh..ni nah gmbr dye,,lau beminat,,call sya saya ar..hehe,,nah..

.. SYukReY RaDS ..semboy kan,,lelaki idaman SEMAI nie,,ahhah


td BeStPRen,,skunk mo introduce Adik Angkat Aq pula,,hehe,,nama dye MOHD AMMAR HAKIM BIN ZULKEFILI,,dye ni bru form 2 tuk tahun 2011,,aq amik dye jd adq angkt tem lps cuti satu minggu bulan tiga lau ndk silap,,aq trus terang ngn dye,,ahah,,mula2 tu,,aq pown takut gak,,mana lar tau dye menolak kan..??tapi dye pown cakap bnda yg sama yg dye pown mo amik aq jadi abg angkat,,so start sana mula lar aq bergelar abg kepada dye,,huhu,,dye ni ramai tul peminat sampai aq pown kngkdg jadi urg tengah,,ahah,,duii,,mo crita pasal dye ni,,sangat lar panjang,,nnty2 syak lar,,mo tngk gmbar dye,,ni nah,,ahha,,

seMbOy kAn dye,,tu lar bnyak peminat,,ahhaha


Seterusnya,,mo ksi introduce budak2 yg Rapat ngn aq,,eheh,,nama dye MIRWAN ISKANDAR,FIKRI IDHAM dan ZULFAIZ,,dorang ni,,rapat ngn aq,,ehhe,,aq start rapat ngn dorang pon mo dekat2 abiez skul da,,nie pun gara2 aq rapat ngn c Mirwan,,then pas tu terapat pulak ngn bbdk yg laen,,eheh..c AKHTAR pown skali,,ehhe,,bestrapat ngn dorang,,aq pown ndk tau lar napa,,tp mimank best lar,,dorang lar BACTH form 1 yg aq rasa paling rapat ngn Form atas,,terutamanya Form 5 lar,,macam aq,,ahhaa,,aq slalu jua stay ngn dorang ni malam,,crita2,,ahaha,,start sana lar aq makin rapat ngn dorang,,huhu,,kenangan lar kata kan,,bila ingat2 balik,,sangat best,,mcm mo syak pi zaman skul tu balik,,tapi apa kn daya I already 18 years All(kejap syak lg ndk lama),,tapi  mimank best lar kenal dorang,,n first time aq tngk bacth Form 1 nangis gara2 form 5 mo kuar da,,huh,,sedih~ni nah gmbr dorang,,mo tngk,,ehhe

ni gambar budak2 tu,,hehe,,yg laen2 tu aq ndk brapa rapat sngt,,yg 3 urg ni syak aq rapat,,ada lg sorang,,c Aiman,,tp ndk lah rapat sangat,,besa2 jer,,ehhe,,Miss You ALL,,huhu~

ni lah Akhtar,,sori lar,,ni gmbr dye tem skul rndh,,ahah,,ndk jmpa gmbr dye yg besar,,ada tu mimank ada,,gambar kelas,,tpi malas lar nak crop2,,ehhe,,ni pown cukup semboy da,,ahhah

   Tadi tu budak2 yg aku rapat lar,,hehe,,tapi tu suma budak Form 1 tuk taun 2011,,hehe,,ni plk budak2 yg aq rapat tpi dorang nie Form 2,,eheh,,Antara nya, Asmirul Nizam,Asyran Surahman,Adib Fauzi ,Amerul syhadan n bnyk g lar,,ni yg utama lar,,ahaha,,dorang ni pown rapat gak ngn aq,,last year lg,,hehe,,dorang ni pown baik jua ngn aq,,tapi c ASMIRUL NIZAM terutamanya,,palink lar sumbunk,,kalau d luar,,aish..!!!kin mara wess,,ndk melayan lngsung,,aish,,tp ndk pa,,kena jua dye tu nnty,,ahahahdorang ni pown bnyak tolong aq,,best kwn ngn dorang,,ehhe,,neway,,Gamshamida,,ehhe,,banyk lg mo crita pasal dorang nie,,tapi,,panjng tahap gaban,,nnty lar aq wat stry pasal budak form 2 tuk 2o11,,hehehe,,nie PiX dorang,,hehe,,

ni Adib,,hehe,,dye ni buli d katakan Taiko form 2 lar,,buli lar,,tp dye ni ukey bha,,urg tinguk syak dye jahat tp sbnrnya dye ukey tu,,hehe,,buli d katakan Gud Boy jua,,ahaha,,cikit2 lar,,ahaha,,ni gmbr dye tem sesi fotografi tuk AR-RAUDAH,,hehe

ni Asmirul ngn Acan,,dorang ni best fwez,,ahaha,,stiap kali jalan,,msti muka dorang syak,,bekepit syak tau drng nie,,ahahtp dorang nie lar yg palink aq rapat,,hhehe,,n sllu dgr masaalah aq,,hehe,,owh ya,,ni gamabr tem sukan sekolah d stadium likas,,ehhe


  huhu,,crita2 pasal dorang nie,,rndu plk aq,,deh,,ahah,,emm,,aq mo crita ka ndk ar,,ni pasal Ex-adiq angkt aq,,tp Pu3 lar,,lau aq bgtau kmu pown msti kmu ndk caya kan,,malas lar mo tulis nama dye,,nnty cm2 lg jadi,,heheh,,aq bg clue2 syak ar,,budak ni suka tu ngn DOMO,,ahha,,aq ndk tau lar betul ka ndk,,bab dye prnh cakap ngn aq..yg dye betul2 syg ngn aq,,bab dye cakap aq ada ciri2 abg yg dye mau,,kunun lar,,aq dah putus pon ngn dye,,tp bila d pikirkan balik,,sedih jua aq,,seolah-olah mcm kc maen perasaan dye plk,,aq sudah rncng yg pas SPM aq mo continue balik,,tp when aq lihat act dye laen2 dah,,tmbh dye fwenz ngn bbdk yg notti2,,tambah lar tawar hati aq mo smbng balik,,sedih jua aq ngn dye,,bukan pa,,mcm pa yg aq cakap ngn dye slama ni,,mcm tda guna bha,,ndk pa lar,,aq tau jua yg manusia ni susah mo brubah,,tp sekurang-kurangnya berusaha lar bha,,tp ni tmbh notti plk,,nth lar,,aq pown ndk tau mo cakap cm na da,,biar lar,,yg pntg aq dah bgtau dye prkara sbnr,,ni syak yg aq dapat kc tunjuk,,ahaha



mcm ini syak kali,,nnty lar tmbah lagi,,penat plk,,hahhha..ndk pa,,tunggu syak ar,,ada tambahan  lagi nie,,lom siap sepenuhnya,,ahhaa,,to Be ConTinUed,,hehe


Islam Is The Solution ^_^

0 comments:

Post a Comment

Copyright© All Rights Reserved Narutosan94.blogspot.com