Sunday, 25 December 2011

.. peRiNGataN ..

Assalamualaikum,,

   hehe,,lama da tak update Blog kan,,BUzy Bha,,huu,,ary nie aq mo bgtau yg aq nie sangat sedih,,bab adik angkat aq ndk mo dgr apa aq cakap,,iya lar,,bukan lar aq mo kongkong dye mo wat apa2,,tp aq tau benda tu boleh jadi maksiat bha,,aq sayang dye sangat2,,aq ndk tau lar dye tu paham ka apa yg aq rasa lau dye wat cam tu,,aq ndk kesah lar,,kalau suka-suka tu,,mcm besa lar,,aq ndk kesah,,bab aq pown ada,,tp aq just diam2 syak,,dan apa bha sebenarnya tujuan dye wat cam tu,,walaupun setakat maen2 tapi kompom nnty akan jadi sesuatu yg ndk baek,,mulut pompuan nie bukan buli percaya sangat,,bab aq bnyak da knl pompuan nie,,bukan lar aq mo hina pompuan,,tpi mimank kenyataan,,betul ndk..?sori ek,,bukan pa,,aq takut nnty gara2 maen2 jadi betul2 pulak,,kesian urg yg setia menanty nya,,ceh,,ahha,,
    aq sebagai abg tau apa tanggungjawab aq,,aq amik dye sbgi adq angkat aq pon secara tiba2,,ndk tau knp,,dan aq start da sayang dye macam adiq aq sndri,,aq paham,,dye ada perasaan tuk suka urg laen,,mcm urg kata,,yg c dye nie ada couple,,besa lar tu,,remaja kan..??aq pown dlu gtu juga,,tapi smnjgk aq paham yg bnda2 nie boleh mndtgkn maksiat dan fitnah,,aq stop dan urg tu pown stop,,ahha,,lpakan syak lar,,kisah lama,,tp skunk nie tunggu jodoh syak..lau ada,,ada lar tu,,aq skunk hanya mampu berdoa kepada ALLAH yang aq akan ditemukan semula dengannya suatu hari nanty,,inysallah,,aq akan tetap menunggu,,eh,,salah crita pulak,,ahah
      Biarpun aq ni abg angkat dye,,tp aq pown ada rasa tanggungjwab tu bha,,bukan lah mo bantah apa yg dye buat,,tp paham2 lar,,kita nie urg beragama,,jadi pandai2 lar fikir kan,,dan kita kan sudah tau yang mana baik dab mana yg buruk,,betul ndk,,
    so,,abg harap,,adiq paham lar apa yg abg cuba sampaikan nie ar,,abg bukan mo jauhkan qo dari suka org,,ndk kesah pown qo suka sapa2,,tp jan lar sampai publish kat urg,,ndk bgs jua tu,,etu syak lar mo cakap,,harap qo paham ek,,


Islam Is The Solution ^_^

0 comments:

Post a Comment

Copyright© All Rights Reserved Narutosan94.blogspot.com